fbpx

info@doggies.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & få 10% på din næste ordre

Gratis fragt på ordre over 499 kr.

Cookies- & privatlivspolitik

Når du besøger vores hjemmeside, Doggies.dk, indsamles information. Denne information bruges til at tilpasse og forbedre kvaliteten af vores hjemmeside, øge brugeroplevelsen samt gøre indholdet mere relevant for dig. Hvis du ikke ønsker, at oplysninger indsamles, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer indsamles, deres formål og tredjeparter, som har adgang til dem.

1. COOKIES

Vi benytter cookies, og det gør vi for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside samt gøre indholdet mere relevant for dig.

Når du anvender vores hjemmeside, sendes en cookie til din computer, smartphone, tablet eller anden enhed (alle enheder herefter ”computer”) med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode (fx virus).

Ved brug af vores hjemmeside, herunder ved at fortsætte videre fra denne side, giver du samtykke til, at vi må placere cookies på din computer. Derudover accepterer du, at du er enig i og har forstået disse cookiebetingelser, som forklarer, hvordan du kan administrere dine cookievalg og -indstillinger.

1.1 ADMINISTRERE COOKIES
De fleste internetbrowsere accepterer cookies automatisk. Hvis du ikke ønsker cookies, kan du enten slette eksisterende cookies, modtage en notifikation før cookies gemmes eller blokere for alle cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Bemærk venligst, at hvis du vælger at slette eller blokere cookies anvendt på Doggies.dk, kan du ikke bruge alle de fordele og funktioner, som tilbydes på vores hjemmeside. Med andre ord, en ændring af cookies-indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores samt andre hjemmesider.

I takt med ny teknologi og nye løsninger opstår, kan disse cookiebetingelser blive opdateret, således de afspejler fremskidt i teknologi og administrationsværktøjer for cookies.

2. PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb foretaget på siden.

2.1 SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

2.2 FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Dette hjælper os med at vise dig relevante annoncer, at registrere dine køb og betalinger, samt at levere dine efterspurgte services (f.eks. abonnement, nyhedsbrev, mm.). Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

2.3 PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

2.4 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

2.5 INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@doggies.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

3. UDGIVER

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Doggies
Enghavevej 23
1674 København V
Email: info@doggies.dk

© Doggies 2020