Hundefoder

Hundefoder

Hundefoder er mere end bare et ligegyldigt måltid. Ingen hunde er ens, og derfor bør din hund også spise baseret på den livsstil, som du og din hund har. Har du eksempelvis en meget aktiv hund, vil den have brug for en anden og mere næringsrig kost, end en hund som er meget stille. Derfor finder du hundefoder til alle typer af hunde hos Doggies – og vi forhandler naturligvis kun hundefoder af den absolut højeste kvalitet.

Viser 1–12 af 39 resultater

Stil krav til dit hundefoder

Når du skal finde det optimale hundefoder til din firbenede ven, er det helt okay og endda essentielt, at du stiller krav til kvaliteten af hundefoderet. Når du vælger det rigtige hundefoder, er det nemlig med til at øge din hunds levestandard. Det skyldes, at hunde ikke fungerer så meget anderledes end vi mennesker, når det kommer til måltidet.

En hund har smagsløg og kan sagtens vurdere, om den får serveret et lækkert måltid eller tørre hundepiller. Dertil kommer, at forskellige hunde har forskellige behov for næring. Eksempelvis skal en ung og en gammel hund ikke bruge de samme næringsstoffer, ligesom nogle hunde har et meget højt aktivitetsniveau og måske næsten er undervægtige, mens andre hunde kan have tendens til overvægt. Derudover kan du også have behov for allergivenlig hundefoder, hvis din hund lider af overfølsomhed af en art. Det er altså langt fra lige meget, hvilken kost din hund får.

Hvilket hundefoder skal jeg vælge?

Det er som sagt helt afhængig af din type af hund, hvilken type hundefoder den skal have. Når du skal vælge hundefoder, bør du dog altid overveje følgende:

  • Hundefoderets optagelighed
  • Hundefoderets råvarer og dermed også næringsindhold
  • Hundefoderets smag og konsistens
  • Din hunds størrelse, race og aktivitetsniveau
  • Gener din hund eventuelt døjer med, som kan påvirkes positivt eller negativt af dens hundefoder.

Fælles for din hunds måltider er, at den vigtigste proteinkilde altid bør være kød. Levede din hund vildt, ville dens primære indtag også være kød, og det er altså her fra din hund får flest af de næringsstoffer, den har brug for. I meget hundefoder i dag vil du dog opleve, at der bliver brug korn, majs, kartofler og andre former for stivelse som bindemiddel. Det gør sjældent noget godt for hundens optag af maden eller smagen. Derfor finder du også hovedsageligt kornfrit foder her hos Doggies.

Sikrer din hund et stabilt blodsukker med kornfri hundefoder

Vores kornfri foder fra Essential Food følger desuden BOF princippet (Behavioral Optimizing Foods). Det vil sige, at foderet er sammensat for at holde din hunds blodsukker stabilt hele dagen. Et stabilt blodsukker vil sikre hundens komfort dagen lang. Det er blandt sikret ved det høje indhold af friske proteinkilder og en lav tilberedningstemperatur. Samtidig betyder hundefoderets høje kvalitet, at foderet lettere bliver optaget og omsat til energi i hunden.

Ud over et stabilt blodsukker er der også en del hunde, som ikke tåler korn særligt godt. Det kan blandt ses ved, at hunden klør sig meget eller har tendens til irriteret hud. Oplever du nogle af disse symptomer hos din hund, har du blot endnu en god grund til at investere i kornfrit hundefoder.

Essential foods

Hos Doggies er vi stolte forhandlere af det stærke brand Essential Foods. Essential Foods fremstiller hundemad af absolut højeste kvalitet, og din hund vil med garanti værdsætte dig for at servere de lækre hundemåltider fra Essential Foods. Hos Doggies er vores højeste prioritet din hunds tilfredshed. Det er derfor, vi aldrig går ned på kvalitet, og det er derfor, vi er forhandlere af Essential Foods hundeprodukter.

Historien om Essential Foods

Essential Foods er skabt til at forbedre og forlænge din hunds liv. Stifteren af Essential Foods, Christian Degner-Elsner, har en stærk holdning til kvalitet og service, hvorfor du også kan forvente en høj grad af begge dele, når du køber Essential Foods hundefoder eller andet hos os. Derudover har han også en vision om, at vi skal behandle alle levende sjæle på denne jord med respekt og værdighed.

Essential Foods hundemad, sortiment

Gennem tiden har de hos Essential Foods opnået stor viden og erfaring omkring, hvad en hunds måltider skal bestå af, for at hunden får det mest optimale ud af måltidet. Derfor er deres mission også at forbedre hundes liv gennem gode spisevaner.

Om produkterne fra Essential Foods siger ejeren selv: ”Det vigtigste for Essential Foods og vores serie af hundefoder er, at de skal medvirke til at forbedre og forlænge hundes liv”.

Ligesom to mennesker ikke er ens, er to hunde heller ikke ens. Der findes derfor også mere end bare én slags Essential Foods hundefoder. I sortimentet finder du hundefoder, som passer til lige præcis din hund. Se for eksempel ESSENTIAL ONTOUR serien, der er fuldkostmåltid sammensat omhyggeligt til hunde med tendens til overvægt. Vi forhandler også det populære ESSENTIAL ESTATE LIVING hundefoder, som er et kornfrit måltid baseret på britisk lam og hjort. Her får du hundefoder til alle voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau.

Har din hund problemer med en kløende og/eller meget mat pels, findes der også ESSENTIAL NAUTICAL LIVING serien. Denne serie indeholder ekstra meget fisk, der kan hjælpe med at løse hud- og pelsproblemer.

Har din hund brug for lidt ekstra, forhandler vi også Essential Foods pleje i form af tilskud til blandt andet ældre hunde, som har brug for lidt ekstra næring samt omega 3 olie til hunde, der har mange gavnlige effekter. Til sammen bidrager det rette foder og eventuelle supplementer til at optimere din hunds liv på bedste vis.

Essential Foods godbider

Hos Essential Foods fremstiller de også luksus godbider til hunden. Disse højkvalitets hundegodbidder er til dig, som gerne vil forkæle din hund med noget ekstra godt. I sortimentet af kvalitets hundegodbider finder du mange forskellige smagsvarianter, og der vil helt sikkert også være en godbid fra Essential Foods, som din hund elsker. Prøv for eksempel tørrede okseører, godbidder lavet på fritgående lam og hjort eller måske det er andepølserne, din hund er mest til. Mulighederne er mange, men fælles for alle Essential Foods produkterne er, at de er fremstillet af de bedste ingredienser for at øge din hunds livskvalitet.

Bestil kvalitets hundefoder hos Doggies – din hund vil elske dig for det

Er du interesseret i at vide mere om Essential Foods, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@doggies.dk – så vil vi gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Har du din tvivl om, hvorvidt din hund vil kunne lide Essential Foods hundefoderet, er der ingen grund til bekymring. Du kan nemlig bestille et prøvemåltid her hos Doggies. Så behøver du ikke bruge dyre domme på hundefoder, som din hund måske ikke kan lide alligevel.

Køb dit kvalitetshundefoder hos Doggies

Vil du også gerne give din hund det bedste? Så er du kommet til den rette side. Her hos Doggies finder du hundefoder fremstillet af de bedste råvarer, som sikrer din hund en øget livskvalitet. Dertil kommer, at kosten i mange tilfælde kan være med til at mindske hundes skavanker.

Bestiller du dit hundefoder hos os i dag, kan du forvente at få det leveret allerede inden for 1-2 hverdage. Hvad venter du på? Start din hunds gode vane allerede i dag.