fbpx
Your Cart

Hvorfor os

Hos Doggies forhandler vi kun produkter, hvor der hverken er blevet gået på kompromis med kvalitet eller design. Vores højeste prioritet er at forhandle produkter, som du og dine hunde bliver glade og tilfredse med. På siden her finder du alt fra luksushundesenge til hundeskåle og puder samt foder og godbidder til din hund. Fælles for produkterne er deres høje kvalitet og stilrene design. Scroll igennem siden, og find det produkt, som passer bedst til lige præcis dig og din hund. Se for eksempel vores udvalg af luksuriøse hundesenge hvoraf de fleste er håndlavede. Du kan blandt andet få en blød hundeseng, hvor siderne dog stadig er hårde nok til at sikre støtte af hundens hoved og nakke. Her er der i den grad kræset for hunden. Se også LOUE-modellen, en hævet hundeseng på ben, som virkelig har et lækkert look. Sengene kommer i forskellige størrelser. Husk gerne at måle og veje din hund, så du får sengen i den helt rigtige størrelse og dermed sikrer din hund den højeste komfort.

Se også de smarte rejsesenge i den bedste kvalitet, som er velegnede til hundetransport. Så er din hund garanteret et komfortabelt leje på jeres rejser, køreture og lignende. Rejsesengen kan også sagtens bruges udendørs.

Hos Doggies tilbyder vi foder fra vores producent Essentials Foods og her er din hunds velvære altid i fokus. Virksomheden har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Vores mission er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner.

Derfor producerer Essentials heller ikke hundefoder; de producerer måltider. Måltider fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Køb af hundefoder kan være ret svært at finde rundt i, men køb af det hundefoder der virkelig gør en forskel for din hund, behøver ikke at være det.

I Essentials måltider er intet overladt til tilfældighederne. Hvert gram er nøje udvalgt, og ESSENTIALS-måltiderne indeholder udelukkende ingredienser af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for.

For at imødekomme vores forpligtelse om, at hunden skal have det optimale ud af måltidet, har Essentials udviklet deres eget princip; BOF-princippet.

 

Der findes et utal af forskellige slags godbidder, og de egner sig hver især til forskellige behov. En hund behøver ikke nødvendigvis at få alle slags godbidder hver dag. Vurdér i stedet, hvad der er behov for i den givne situation, og vælg din godbid herefter.

En godbid kan være en fantastisk måde at give din hund lidt ekstra opmærksomhed. De fleste hunde sætter også stor pris på at få denne ekstra fornøjelse. Men ligesom der er stor forskel på vores madvarer, så er der også stor forskel på, hvilke produkter hundegodbidder er fremstillet af, og hvilken kvalitet godbidderne har. Køber du dine godbidder på siden her, er du sikker på, at din hund får de bedste godbidder. Alle produkterne er af højeste kvalitet.

 

Præcis som vi nøje har udvalgt en producent af foder og godbidder, har vi også nøje udvalgt producenter af udstyr og tilbehør til hunde. Alt hvad du kan købe hos os, vil altid være i den bedste kvalitet og er skabt for at gøre din hunds levetid så god som overhovedet muligt. Derfor er vores motto ligeledes: Din hund vil takke dig.