Labbvenn

Labbvenn

Hos Doggies forhandler vi kun produkter, hvor der hverken er blevet gået på kompromis med kvalitet eller design. Labbvenn er et fremragende eksempel på et mærke, som netop efterlever denne kompromisløse kombination, der giver din hund den højeste komfort og samtidig tilføjer stilrent hundetilbehør til din indretning.

Viser 1–12 af 52 resultater

En bred vifte af kvalitetsprodukter til din hund

På siden her finder du alt fra luksushundesenge til hundeskåle og puder til din hund. Fælles for produkterne er deres høje kvalitet og stilrene design. Scroll igennem siden, og find det produkt, som passer bedst til lige præcis dig og din hund.

Se for eksempel vores udvalg af luksuriøse hundesenge hvoraf de fleste er håndlavede. Du kan blandt andet få en blød hundeseng, hvor siderne dog stadig er hårde nok til at sikre støtte af hundens hoved og nakke. Her er der i den grad kræset for hunden. Se også LOUE-modellen, en hævet hundeseng på ben, som virkelig har et lækkert look. Sengene kommer i forskellige størrelser. Husk gerne at måle og veje din hund, så du får sengen i den helt rigtige størrelse og dermed sikrer din hund den højeste komfort.

Se også de smarte rejsesenge i den bedste kvalitet, som er velegnede til hundetransport. Så er din hund garanteret et komfortabelt leje på jeres rejser, køreture og lignende. Rejsesengen kan også sagtens bruges udendørs.

De højst moderne hundeskåle fra Labbvenn er også et populært valg blandt hundeejere. Med en bund af egetræ og en top fremstillet i beton står skålene godt fast på gulvet, også når din hund er rigtig sulten.

Labbvenn: høj kvalitet og stilet design

Labbvenn blev grundlagt i Polen i 2016 af to hundeejere, som ønskede det bedste tilbehør til deres hunde. Samtidig ville de også give andre hundeejere mulighed for at købe stilrene og moderne design, som kunne passe ind i det moderne hjem. Hos Labbvenn har de en filosofi, som vi rigtig godt kan lide hos Doggies. De vil skabe kvalitetshundetilbehør, som hundeejere også kan nyde at købe og beundre. Med deres stilrene design byder de hundens tilbehør velkommen ind i husets indretning på en helt ny måde. Når din hunds accessories således bliver en integreret del af din indretning og stil, skabes der en større sammenhæng mellem dig og din dyreven.

Labbvenn arbejder sammen med højt kvalificerede designere for at skabe produkter, som giver et harmonisk og stilrent udtryk i dit hjem. De stræber efter minimalistiske, men unikke design, som let passer ind i et moderne hjem. Derfor ses det også, at deres farvepaletter ofte er lette og behagelige. Desuden er alle deres produkter produceret i nærheden af deres hovedkontor i det sydvestlige Polen, og deres materialer kommer fra EU-godkendte ressourcer og er hentet i blandt andet Italien, Tyskland og Polen. Labbvenn har et mål om, at produkterne primært skal være fremstillet af naturlige materialer.

Køb dit Labbvenn-produkt her

De fleste af vores Labbvenn-produkter kommer i forskellige farver og størrelser. Tag et kig på siden her, og find lige det produkt, som passer til din hund og dit hjem.